Qui som

El Club d'handbol Riudellots va néixer el 2005, quan unes quantes noies del poble van demanar al seu mestre d'educació física com podien fer-ho per practicar un esport d'equip al poble. Ell els va oferir la possibilitat de fer entrenaments d'handbol, que van començar a fer bisetmanalment com activitat de l'AMPA del CEIP Riudellots. De mica en mica, la implicació va anar creixent i els entrenaments van passar a ser setmanals i ben aviat van voler començar a jugar algun partit, de manera que van començar a anar a trobades organitzades per la Federació Catalana d'Handbol.

La temporada 2006/2007 ja es van inscriure per competir. Per això va caldre constituir-se oficialment com a club, cosa que es va fer el maig de 2006. des de llavors, cada any hem tingut equips en competició. Això no va ser fàcil, ja que no hi havia cap equip femení de base a la província fins que vam començar, i ens ha tocat o bé competir amb equips masculins o anar cap a la província de Barcelona, on sí que hi havia més equips. Des d'aquell moment, però, afortunadament han anat sorgint alguns equips femenins a la província que s'han afegit a nosaltres contribuint a fer créixer l'handbol femení gironí. 

La nostra filosofia és donar la possibilitat a les noies de Riudellots i dels pobles del voltant de practicar el nostre esport i promoure l'handbol femení. També tenim alguns nens, que poden jugar amb nosaltres fins que les competicions ens obliguen a separar. De moment no hem format cap equip masculí, però hem col·laborat amb alguns clubs que estan disposats a acollir-los, alhora que nosaltres acollim les jugadores que ells puguin tenir i no tinguin equip per jugar.

Tot i que som un club d'un poble relativament petit, hem aconseguit alguns èxits destacables, com el Campionat de Girona benjamí de 2010, accedir a les fases finals de diversos Campionats de Catalunya, el sotscampionat dels Jocs Escolars Esportius de Catalunya en categoria infantil femenina de 2008, ser campiones de Primera Catalana infantil femenina la temporada 2014-2015 o jugar a Lliga catalana cadet la temporada 2015-16 i acabar com a 10è millor equip de Catalunya d'aquesta edat.

En total, hem jugat ja més d'un miler de partits, un centenar de jugadors/es han vestit fins ara la samarreta del nostre club, i 23 persones han col·laborat amb diferents tasques com a entrenadors o ajudants. 

Col·laboradors

Pàgina oficial © 

Website was made with Mobirise web template